Collega stelt zich voor

Mark van de Pol

Schadebehandelaar

Mijn naam is Mark van de Pol, 35 jaar jong en woonachtig in Tilburg. Als hobby’s speel ik tafeltennis en coach hierbij soms ook jeugdspelers. Ik ben een echte dierenvriend en fanatieke pubquizzer. Daarnaast ontspan ik graag samen met vrienden onder het genot van een speciaal biertje en een lekker kaasplankje.

In Tilburg heb ik de studie HRM succesvol afgerond aan Fontys. Gedurende mijn studententijd heb ik vele jaren met plezier in de horeca gewerkt. Na mijn afstuderen ben ik 5 jaar geleden in dit wereldje ‘gerold’ als medewerker Schade Intake, waarna ik al snel doorstroomde naar Schadebehandelaar Particulier.

Hoewel de particuliere schadebehandeling me goed bevalt, wil ik me graag door blijven ontwikkelen waardoor de overstap naar zakelijke schadebehandeling een logische stap was. Hierdoor kwam ik bij Claeren uit: een leuke, enthousiaste club met een diverse portefeuille die veel kansen biedt.

Als schadebehandelaar vind ik de variatie in mijn vak leuk, geen dag is hetzelfde. Daarnaast kan ik klanten op weg helpen bij schade, want een schade is al vervelend genoeg. Bovendien heb ik ontzettend professionele en behulpzame collega’s om me heen die altijd klaar staan. Ik ben er trots op deel uit te mogen maken van deze mooie, dynamische organisatie.

Contact
Vrijblijvend meer informatie of direct een schademelden?
Mark van de Pol
Bel 0412 - 20 15 75 Mail schade@claeren.nl