Claeren sinds 1922

Historie

Claeren is een familiebedrijf en bestaat sinds 1922. In dat jaar begon Theo Claeren in Vught met het aanbieden van verzekeringen met een aanstelling van wat nu verzekeringsmaatschappij Aegon is.

In 1963 wordt Theo Claeren opgevolgd door zijn zonen Hans en Ferry Claeren. Zij starten officieel Assurantiekantoor Claeren. In 1982 besluit Ferry Claeren zich terug te trekken en zet Hans Claeren het bedrijf zelfstandig voort.

In 1990 komt Hans Claeren plotseling te overlijden. Marc Claeren, op dat moment 22, stopt zijn studie Economie aan de universiteit van Rotterdam en neemt het bedrijf van zijn vader over. In de jaren die volgen groeit Claeren. In 2000 vestigt ”Claeren Risicobeheersers” zich aan de Parklaan in ‘s-Hertogenbosch.

Door de jaren heen breidt de dienstverlening zich uit en worden er diverse overnames gedaan. Inmiddels behoort Claeren tot de 50 grootste onafhankelijke financieel dienstverleners in Nederland en telt het 90 medewerkers. Onze jarenlange ervaring met het adviseren op het gebied van risicomanagement, verzekeringen, pensioenen, employee benefits en andere financiële producten en diensten maakt ons tot een specialist in risicobeheer.