Ons volmachtbedrijf

Claeren & Co

Ons volmachtbedrijf

Verder heeft Claeren een volmachtbedrijf: Claeren & Co. Claeren & Co accepteert en administreert verzekeringspolissen namens een aantal verzekeringsmaatschappijen. Ook de meeste schades worden afgehandeld door Claeren & Co. Als lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) voldoet Claeren & Co aan de eisen van een hoge kwaliteit van dienstverlening. Kijk voor meer informatie op www.claerenenco.nl.

Wat houdt de samenwerking tussen Claeren en het volmachtbedrijf Claeren & Co in?
Claeren geeft advies over en bemiddelt in de schadeverzekeringsproducten van Claeren & Co. In samenwerking met Claeren & Co werden verschillende verzekeringspakketten samengesteld met uitstekende voorwaarden voor een aantrekkelijke prijs.

De schadeverzekeringen die wij onze particuliere relaties aanbieden, worden bij voorkeur ondergebracht bij Claeren & Co. Wanneer er geen passende oplossing wordt geboden, kiezen wij voor andere aanbieders.

Voor onze zakelijke relaties vergelijken wij het productaanbod van Claeren & Co altijd met de producten van andere aanbieders.

Ga naar Claeren & Co