Collega stelt zich voor

Marcel van Tilburg

Adviseur

Mijn naam is Marcel van Tilburg en inmiddels ben ik al bijna 35 jaar actief in de financiële dienstverlening.

Na 14 jaar Meeus/Aon werd het tijd voor iets nieuws en heb ik sinds augustus mijn plek gevonden bij het energieke en enthousiaste team van Claeren.

Waarom Claeren?
Omdat ik op zoek was naar een team dat wil strijden voor hun klanten en het belang van een goede langdurige relatie prevaleert boven snelle business. Iedere dag zie ik dat, ondanks de moeilijke en verharde markt, collega’s hun uiterste best doen om de meest uitgebreide verzekering te krijgen tegen een zo scherp mogelijke premie. Met daarnaast een schadeafdeling die actief is en mee denkt met de relaties voor de beste oplossing.

Door mijn brede interesse en kennis heb ik het in huis om mijn zakelijke relaties van het juiste advies te voorzien op het gebied van schade- zorgverzekeringen en employee benefits. Kennis delen en samen tot de beste oplossingen komen, staan voor mij centraal.

Kortom, ik ben blij met mijn overstap naar Claeren en krijg veel energie van het team en de klanten.

Contact
Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen?
Marcel van Tilburg
Bel 073 - 303 30 35 Mail mvantilburg@claeren.nl