Verduurzamen van uw woning

Verduurzamen, verdient zich terug!

Het is u vast niet ontgaan, het verduurzamen van uw woning en de financieringsmogelijkheden hiervan zijn actuele thema’s. Waarom dit zo is, leggen wij graag aan u uit.

Verduurzamen, verdient zich terug!
Veel huishoudens worden momenteel geconfronteerd met fors hogere energiekosten. De overheid kondigde een prijsplafond aan. Tot een bepaald verbruik van elektriciteit en gas betaalt u een maximale prijs. Maar veel huishoudens verbruiken meer dan dit plafond. Met zulke prijzen is het nemen van energiebesparende maatregelen opeens een stuk dringender. En veel interessanter, omdat u de investering veel sneller terugverdient.

Maatregelen
Met onderstaande energiebesparende maatregelen kunt u zoveel mogelijk onder het energieplafond blijven en profiteert u van de lagere tarieven die de overheid heeft afgekondigd:

  • Isoleren van spouwmuren, dak en vloer
  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Moderniseren van verwarming door zuinigere ketel of warmtepomp

Overheid betaalt mee
Als u tenminste twee isolerende maatregelen neemt, kunt u in aanmerking komen voor subsidie. Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunt u tot wel 30% van uw investering terugkrijgen.

Adviseur Duurzaam Wonen
Wij vinden het belangrijk om ook de energielasten met u te bespreken. Daarom voeren wij als Erkend Hypotheek Adviseur het keurmerk Adviseur Duurzaam Wonen. Wij hebben ons onder meer verdiept in de mogelijkheden die er zijn om verduurzamingsmaatregelen te financieren.

Hypotheekverhoging
Geldverstrekkers hanteren een soepeler acceptatiebeleid wanneer u leent voor energiebesparende voorzieningen. Logisch want deze voorzieningen besparen kosten, zelfs wanneer u de extra hypotheeklasten meerekent!

Vragen?
Heeft u vragen over de financieringsmogelijkheden bij het verduurzamen van uw woning? Maak dan vrijblijvend een afspraak via telefoonnummer 073 – 303 30 00. Wij zijn u graag van dienst.