Medewerker stelt zich voor

Medewerker stelt zich voor

Adviseur Kerken en Monumenten

Ik ben Gerhard Kuijt 59 jaar, getrouwd met Daniella van der Steen en vader van Emile en Pauline.

Voordat ik bij Claeren in dienst kwam, heb ik 12 jaar bij Donatus in Rosmalen gewerkt. Bij Donatus en nu bij Claeren heb ik het voorrecht om mij dagelijks bezig te houden met het verzekeren van monumentale gebouwen, bijvoorbeeld kerken, kloosters, kastelen, buitenplaatsen en herenhuizen.

In mijn jeugd was ik al gefascineerd door de schoonheid en ook door de maatschappelijke functies van monumentale gebouwen. Ons eerste huis in Nijmegen, was dan ook een Rijksmonument uit de Jugendstilperiode (bouwjaar 1904).

Bij Claeren ben ik per 1 april in dienst getreden als adviseur Kerken en Monumenten. In mijn functie houd ik mij bezig met acquisitie, beheer en uitbreiding van de portefeuille kerken en monumenten. Samen met mijn collega’s verzorg ik maatwerk voor deze specifieke doelgroep. De markt voor het verzekeren van monumenten is een echte nichemarkt. In de korte tijd dat ik bij Claeren werk, heb ik al veel prospects bezocht en is er al een aantal bij ons verzekerd. Ik kan mijn werk alleen succesvol uitvoeren als ik goed ondersteund wordt door mijn collega’s van de binnendienst. Ik ervaar deze samenwerking als erg prettig. Ik heb de afgelopen maanden bij Claeren als erg prettig ervaren en heb het erg naar mijn zin.

Dan nog iets over mijn hobby’s, landgoederen en buitenplaatsen, hardlopen en wielrennen.
En niet te vergeten het onderhouden van het monument waar wij nu in wonen. Hoewel ik dit niet altijd als een hobby ervaar!

Contact
Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen?
Gerhard Kuijt
Bel 073 - 303 30 39 Mail gkuijt@claeren.nl