Medewerker stelt zich voor

Medewerker stelt zich voor

Schadebehandelaar

Graag stel ik mij voor. Ik ben Tom Schuitema en ben 36 jaar. Voordat ik bij Claeren kwam, heb ik 12 jaar bij Bovemij verzekeringen gewerkt.

Sinds 1 juni ben ik een jaar in dienst bij Claeren. Het was even wennen maar ik denk dat ik mijn plekje inmiddels goed gevonden heb. Het team bevalt me heel goed en dat vind ik ook één van de belangrijkste punten in het werk. Er moet gewoon een prettig team zijn waar je goed mee kunt samenwerken. Dit is dan ook de kracht van ons schadeteam vind ik.

Als schadebehandelaar ben ik heel allround. Ik pak eigenlijk alles wel op dat op mijn pad komt. Er is dus heel veel variatie en hierdoor leer je een hoop nieuwe dingen. Ook de soort klanten varieert heel sterk. Waardoor je allerlei verschillende mensen spreekt. Geen enkele dag is hetzelfde bij Claeren.

Ik ben heel erg blij met het team maar ook met de rest van mijn collega’s. De samenwerking tussen ons en relatiebeheer is goed en met de adviseurs gaat het ook uitstekend. Als dat goed zit dan denk ik dat de resultaten vanzelf komen.