Medewerker stelt zich voor

Medewerker stelt zich voor

Relatiebeheer Particulier

Mijn naam is Helene Laros, ik ben 33 jaar en moeder van 2 kinderen.

In juni 2021 ben ik enthousiast en gedreven begonnen bij Claeren. Voorheen was ik werkzaam als commercieel medewerkster op een makelaarskantoor. Zoals uit de functie al blijkt, het stukje commercieel zit in mijn bloed.

Bij Claeren ben ik werkzaam als relatiebeheerder particulier. Dit is een geweldige functie. Wat mijn werk leuk maakt, is dat ik deel uitmaak van een gezellig en enthousiast team. Professioneel, doorzetten en altijd op zoek naar de beste en passende oplossing voor de klant, dat is waar ik voor sta. Ik vind het belangrijk om het warme welkom en het luisterend oor voor onze klant te zijn. Deze rol kan ik perfect vervullen binnen mijn functie.

Buiten het team is Claeren een ontzettend leuk bedrijf. Claeren staat altijd klaar voor de klant en medewerkers. Het bedrijf bestaat al bijna 100 jaar. Ik ben ontzettend trots dat ik daar deel van mag uitmaken.

Ik hoop u snel te spreken of te ontmoeten.