Wat is het effect van corona op uw werkzaamheden?

Verricht u andere werkzaamheden dan normaal door het coronavirus?

Het Coronavirus houdt ons allemaal in zijn greep. Het zijn onzekere tijden en niemand weet op dit moment hoe lang de door de overheid opgelegde maatregelen nog van kracht zijn.

Het is mooi om te zien dat veel ondernemers in deze tijd creatief zijn en oplossingen bedenken om toch aan het werk te blijven. Het laatste wat u wilt is dat u bij een onverhoopte schade, afgerekend wordt op deze creativiteit. Andere werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het bezorgen van maaltijden of het inzetten van uw medewerkers om anderen te helpen, kunnen namelijk invloed hebben op de dekking van uw verzekeringen.

Wij verzoeken u dan ook dringend om contact met ons op te nemen als u andere werkzaamheden uitvoert of uit laat voeren dan normaal. Hoe klein deze wijzigingen misschien ook lijken, laat het ons weten! We willen ervoor zorgen dat uw verzekering aansluit bij uw werkzaamheden en u bij een schade niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Wilt u bespreken of uw verzekeringsdekking aansluit bij uw aangepaste bedrijfsvoering of werkzaamheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via telefoonnummer 073-303 30 50 of bel uw adviseur. Wij staan graag voor u klaar, ook in deze bijzondere tijden.