Verzekeringen zakelijk

Risico’s die u uit wilt sluiten

Uw huis, uw auto, de inrichting van uw woning; het zijn bezittingen waar u hard voor werkte of lang voor spaarde. Daar wilt u eenvoudigweg geen risico mee lopen. Evenmin wilt u voor onverwachte kostenposten komen staan, bijvoorbeeld door schade die u of één van uw gezinsleden veroorzaakte door een ongeval of door een juridisch conflict. Dat valt alleen te voorkomen met adequate verzekeringen. Bent u ondernemer? Dan weet u dat ondernemen zonder risico’s niet bestaat. Maar dat houdt niet in dat u alle risico’s die u loopt als ondernemer maar voor lief moet nemen. Of u MKB’er bent of zzp’er, al jaren actief met uw familiebedrijf of net gestart, uw bedrijfsrisico’s wilt u zo goed mogelijk afdekken.

Verzekeren, omdat het moet

Hoe belangrijk ook, het afsluiten een verzekering voelt als een vervelende verplichting. Weinig mensen verdiepen zich met plezier in productvormen, premies en polisvoorwaarden. Laat staan dat u graag tijd steekt in het kritisch doorlichten van uw lopende verzekeringen.
Wij kunnen u daarbij helpen.

Verzekeren: meer dan premies vergelijken

Juist bij uw verzekeringen en geldzaken gaat het om meer dan de prijs alleen. Onze adviseurs stellen uw persoonlijke (gezins)situatie centraal, luisteren naar uw wensen en plannen, en geven u een advies op maat. Daar horen ook antwoorden bij op belangrijke vragen als:

  • Sluit de verzekering wel aan bij mijn (gezins)situatie?
  • Is het ook op de lange termijn goedkoper?
  • Ben ik niet onder- of juist oververzekerd?
  • Wat moet ik doen als ik schade heb?
  • Kan ik rekenen op snelle en adequate schadeafhandeling?

Een zorg minder, een goed gevoel: Zekerheid telt!

Laat de zorg voor uw verzekeringen gerust aan ons over. Bij Claeren kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht, heldere adviezen en duidelijke antwoorden. Wij geven u de zekerheid dat u goed verzekerd bent, dat u op de hoogte blijft van relevante ontwikkelingen en dat uw financiële zekerheid meegroeit met uw situatie. Voor u een hele zorg minder, en dat geeft automatisch een goed gevoel! Bent u ondernemer? Dan telt de continuïteit van uw bedrijf en de zekerheid dat die continuïteit niet in gevaar komt. Uw zaak moet doordraaien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over welke risico’s u eventueel loopt. U heeft het al druk genoeg.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u dat wij u de zekerheid geven dat u goed verzekerd bent? Maak dan gerust een afspraak! Wij helpen u graag.