Taylor Mates heet vanaf nu Claeren

WE ZIJN ER KLAAR VOOR!

TAYLOR MATES EN CLAEREN GAAN SAMEN VERDER ONDER ÉÉN NAAM

Ongetwijfeld weet u al dat Taylor Mates samen is gegaan met Claeren uit Den Bosch. Ondertussen zijn Bart van Helvoort en Peter Taylor Parkins tot de directie van Claeren toegetreden en hebben ze achter de schermen hard gewerkt aan de samensmelting van onze twee complementaire bedrijven.

Daarbij kunnen we u geruststellen dat het onze meewerkende directieleden gelukt is zelf letterlijk dichtbij onze klanten te kunnen blijven staan. Net zozeer als u dat van onze voor u vertrouwde medewerkers gewend bent. Én ook nog eens vanuit dezelfde vertrouwde kantoorlocaties in Oss en Den Bosch.

Het samengaan van Taylor Mates en Claeren heeft ondertussen al tot een prachtige bundeling van krachten geleid, zoals alleen al de winst aan kennis door aanwezigheid van specialisaties op het gebied van schadeverzekeringen, inkomensvraagstukken en pensioen. Ook hebben we onze inkoopkracht kunnen vergroten door nieuwe inkoopkanalen en is er verbreding van onze dienstverlening doordat we direct toegang hebben tot advies over HR- en Arbo-dienstverlening.

En nu gaan we dus verder onder die ene naam: Claeren. Bekijkt u ook de video, waarin Peter Taylor Parkins in eigen woorden het waarom van deze naamswijziging toelicht:

BART VAN HELVOORT

OVER HET SAMENGAAN VAN TAYLOR MATES EN CLAEREN

Middels onderstaande video neemt ook Bart van Helvoort, directielid bij het huidige Taylor Mates en tevens directielid bij Claeren, u persoonlijk mee in ons project op weg naar die mooie gezamenlijke toekomst waar we samen met u naar uitkijken. Want per 1 juli is het dus geen Taylor Mates én Claeren meer, maar krachtig: Claeren.

Nog steeds vanuit dezelfde voor u vertrouwde locatie overigens, met dezelfde toegewijde mensen. Ik leg het u graag uit;

 

Het Taylor Mates team

Nu onderdeel van Claeren, maak kennis met:
Bekijk ons hele team