Onze oplossingen

Onze oplossingen

Risico’s die u uit wilt sluiten

Uw huis, uw auto, de inrichting van uw woning; het zijn bezittingen waar u hard voor werkte of lang voor spaarde. Daar wilt u eenvoudigweg geen risico mee lopen. Evenmin wilt u voor onverwachte kostenposten komen staan, bijvoorbeeld door schade die u of één van uw gezinsleden veroorzaakte door een ongeval of door een juridisch conflict. Dat valt alleen te voorkomen met adequate verzekeringen.

Maar ook voor u als ondernemer weet u dat er geen successen zijn zonder risico’s. Nieuwe markten ontdekken, een product lanceren, een nog onbekende doelgroep aanboren… Dat maakt ondernemen juist zo boeiend. Maar dat houdt niet in dat u alle risico’s die u loopt als ondernemer maar voor lief moet nemen. Of u MKB’er bent of zzp’er, al jaren actief met uw familiebedrijf of net gestart, uw bedrijfsrisico’s wilt u zo goed mogelijk afdekken.

Verzekeren, omdat het moet

Hoe belangrijk ook, het afsluiten een verzekering voelt als een vervelende verplichting. Weinig mensen verdiepen zich met plezier in productvormen, premies en polisvoorwaarden. Laat staan dat u graag tijd steekt in het kritisch doorlichten van uw lopende verzekeringen.

Uw zekerheid telt

Bij Claeren kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht, heldere adviezen en duidelijke antwoorden. Wij geven u de zekerheid dat u goed verzekerd bent, dat u op de hoogte blijft van relevante ontwikkelingen en dat uw financiële zekerheid meegroeit met uw situatie. Voor u een hele zorg minder, en dat geeft automatisch een goed gevoel!

Voor u als ondernemer telt de continuïteit van uw bedrijf en de zekerheid dat die continuïteit niet in gevaar komt. Uw zaak moet doordraaien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over welke risico’s u eventueel loopt.

Tot slot

Wij nemen de zorg voor uw verzekeringen graag uit handen.