Heeft u een klacht?

Klacht melden

Bij Claeren Risicobeheersers doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet (geheel) tevreden bent over onze producten of dienstverlening. Wij stellen het op prijs als u uw klacht aan ons doorgeeft. Zo kunnen wij u helpen om samen tot een oplossing te komen en onze dienstverlening te verbeteren.

Uw klacht indienen
Om uw klacht zo goed mogelijk af te handelen is het van belang dat u zo duidelijk mogelijk omschrijft wat er precies is gebeurd en waar u niet tevreden over bent. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om aan te geven wat volgens u de beste oplossing is. Vergeet niet om eventuele bijlagen mee te sturen en om al uw persoonlijke gegevens te vermelden.

Klachtenformulier
U kunt voor het melden van uw klacht gebruik maken van ons klachtenformulier. U kunt zo binnen enkele minuten uw klacht doorgeven en u ontvangt direct een bevestiging zodra wij uw klacht hebben ontvangen.

Telefonisch
Wilt u een specifieke medewerker spreken of heeft u behoefte om uw klacht telefonisch te melden? U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 8:30 uur en 17:00 uur via telefoonnummer 073 – 303 30 00.

Per post of e-mail
U kunt ons altijd een brief of e-mail sturen. Vergeet niet uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en het eventuele polis- en/of schadenummer te vermelden. U kunt uw brief sturen aan:

Claeren Risicobeheersers
T.a.v. Klachtafhandeling
Postbus 1900
5200 BX ‘s-Hertogenbosch

U kunt uw e-mail richten aan info@claeren.nl

Hoe gaat Claeren Risicobeheersers met uw klacht om?
Bij Claeren Risicobeheersers nemen wij alle klachten serieus. Uw klacht kan namelijk leiden tot het aanpassen van onze procedures en/of dienstverlening. Zodra wij uw klacht ontvangen krijgt u binnen tien werkdagen een reactie. Mocht het ons niet lukken om uw klacht niet binnen deze termijn af te handelen, dan brengen wij u daarvan telefonisch of per e-mail op de hoogte.

+40

Wie zijn onze risicobeheersers?

‘Risicobeheersers’ is het begrip dat onze expertise het beste tot uitdrukking brengt. De risico’s die u loopt, zowel zakelijk als privé, maken wij inzichtelijk en beheersbaar. Benieuwd wie we zijn?

Ons team