HRM

HRM

Claeren HRM

In 2014 begon Claeren met een HRM-tak. Claeren HRM helpt u graag bij verzuimbegeleiding en overige personeelszaken.

Ontstaan Claeren HRM

Onze relaties stelden ons steeds vaker vragen over verzuimgevallen binnen hun bedrijf. Wij hielpen onze relaties hier graag bij maar wilden dit professionaliseren. Wij wisten gekwalificeerde medewerkers te vinden en zo ontstond Claeren HRM, het jongste onderdeel van financieel dienstverlener Claeren.

Claeren HRM stelt zich aan u voor

Tijdens de verzuimbegeleiding kijken wij vooral naar wat een werknemer eventueel nog wel kan met zijn beperkingen. Ziek zijn betekent niet hetzelfde als arbeidsongeschikt zijn. Daarnaast helpen wij werkgevers met alle wettelijke verplichtingen voor verzuim, gezond en veilig werken. Hierbij werken wij samen met een vaste bedrijfsarts. Iedere week houdt zij spreekuur voor relaties van Claeren HRM bij de vestiging van Zorg van de Zaak in ’s‑Hertogenbosch. De bedrijfsarts komt zelf uit het bedrijfsleven en dat vinden wij een groot voordeel. Zij kent de impact van een verzuimgeval op zowel werkgever als werknemer en weet daar goed mee om te gaan. De communicatielijnen met bedrijfsarts, werkgever en werknemer zijn kort en dat werkt prettig.

Ook buiten de regio ’s-Hertogenbosch kunnen zieke werknemers op onze hulp rekenen. Wij koppelen als casemanager door het hele land bedrijfsartsen van Zorg van de Zaak aan relaties. Onze vaste bedrijfsarts speelt hierin een coördinerende rol.

Personeelszaken

Naast verzuimbegeleiding ondersteunen wij ook bij overige personeelszaken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan arbeid juridische vraagstukken, vastleggen van personeelsdossiers en het adviseren bij functioneringsgesprekken. Wij behandelen elke vraag op het gebied van personeelszaken. Onze HR Adviseurs zijn professionals in alle personeelskwesties, HRM-oplossingen en relevante wet- en regelgeving. Claeren HRM biedt een onafhankelijk laagdrempelig HR-advies van strategie tot uitvoering.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Dat kan. De specialisten van het team HRM staan graag voor u klaar.

Zo werkt Claeren HRM!

  • Tijdens de verzuimbegeleiding kijken wij vooral naar wat een werknemer eventueel nog wel kan met zijn beperkingen.
  • Wij behandelen elke vraag op personeelzaken.
  • Onafhankelijk, uw belang staat voorop.

Ons team

De specialisten van het team HRM helpen u graag bij verzuimbegeleiding en overige personeelszaken.

Gonnie de Leeuw
HR Adviseur / Casemanager
Paulien Krikhaar
HR Adviseur / Casemanager