Collega stelt zich voor

Moisés Rigaud

Relatiebeheerder particulier

Mijn naam is Moisés Rigaud. Ik ben 30 jaar, getrouwd met Sien Rigaud en woon in Oss. Sien en ik houden van dieren en hebben dan ook vissen, twee katten en twee konijnen. Ik ben geboren op het prachtige Caribische deel van Nederland, Curaçao. Sinds mijn 5e woon ik in Nederland en ik ben opgegroeid in Tilburg. Ik houd erg van muziek en in mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met vrienden.

Voorheen ben ik werkzaam geweest in een bouwhandel maar ook in de sales. Na het behalen van mijn HBO diploma wist ik niet in welke branche ik mijn carrière wilde voortzetten. Ik vond van alles leuk maar werd niet gelukkig. Ik merkte al snel dat ik klanten echt graag van een goed advies wil voorzien en verder wil helpen. In 2020 ben ik dan ook als schadebehandelaar aan de slag gegaan bij Interpolis waar ik klanten kon ontzorgen als zij schade hadden. Hier heb ik kennis gemaakt met het prachtige vak van verzekeringen. Per 1 juni 2021 ben ik bij Claeren gaan werken, hier kon ik mij sneller en breder ontwikkelen en de klant persoonlijker van dienst zijn.

Als schadebehandelaar heb ik bij Claeren in korte tijd veel geleerd over particuliere verzekeringen. Na iets meer dan anderhalf jaar heb ik per 1 februari 2023 besloten de switch te maken naar Relatiebeheer Particulier. Het adviseren van verzekeringen past toch beter bij mij. Een scherpe premie is niet altijd de beste optie en kan zelfs duurkoop blijken als de verzekering niet aansluit bij de wensen van de klant. Samen met mijn leuke collega’s helpen wij u graag bij het vinden van de juiste verzekeringen, we bieden een verzekeringsoplossing die gebaseerd is op uw wensen. Ik vind Claeren een mooi bedrijf, waar de klant centraal staat en er wordt ook geïnvesteerd in de ontwikkeling van medewerkers. Ik ben ontzettend trots dat ik deel uit mag maken van dit bedrijf.

Contact
Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen?
Bel Mail