Medewerker stelt zich voor

Medewerker stelt zich voor

Relatiebeheer particulier

Allereerst stel ik me graag aan u voor. Ik ben Manon van Baardwijk, 22 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Oosterhout.
In het dagelijks leven heb ik graag mensen om me heen. Ik ga graag op pad met vriendinnen en familie.

In 2020 behaalde in mijn HBO diploma. Net uit de schoolbanken, maar nog geen idee in wat voor branche ik wilde gaan werken. Wel wist ik dat ik contact met mensen belangrijk vind in mijn werk. U heeft een vraag en ik sta voor u klaar. Zo kwam ik terecht in de financiële dienstverlening. Eerst bij een ander assurantiekantoor, maar sinds 1 december 2021 ben ik werkzaam bij Claeren in ’s-Hertogenbosch.

Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van mijn overstap. Claeren is een informeel, professioneel en vooral gezellig bedrijf om te werken. Bij Claeren is het persoonlijk contact met de klant heel belangrijk. Dit is dan ook wat mijn werk zo leuk maakt. Ik neem graag de tijd voor u om samen te kijken naar de beste oplossing. Wij als Claeren staan al bijna 100 jaar voor u klaar!

Contact
Vrijblijvend meer informatie of een persoonlijke offerte ontvangen?
Bel Mail