Welkom bij Claeren

Vanaf 1 januari 2015 geniet Joop Renes van zijn pensioen. Hij heeft zijn assurantiekantoor overgedragen aan Claeren Risicobeheersers.

Assurantiekantoor Renes B.V. is Claeren Risicobeheersers

Joop Renes heeft erg genoten van zijn werk. Nu gaat hij genieten van zijn vrije tijd. Joop Renes bouwde zijn kantoor op met veel plezier, toewijding en enthousiasme. Hij wil dat zijn levenswerk in goeden handen is. Daarom heeft hij zijn relaties en collega’s overgedragen aan Claeren Risicobeheersers.

Waarom Claeren Risicobeheersers?

De oorsprong van Claeren ligt, net als van Renes, in Vught. Inmiddels bevindt het hoofdkantoor van Claeren zich al ruim 15 jaar in ’s-Hertogenbosch. Claeren is een onafhankelijk, toonaangevende financieel dienstverlener en bestaat sinds 1922. Claeren behoort tot de top 100 advieskantoren in Nederland. Claeren heeft jarenlange ervaring met het adviseren op het gebied van risicomanagement, verzekeringen, pensioenen, employee benefits en andere financiële producten en diensten. Dat maakt hen tot een specialist in risicobeheer.

Wat verandert er voor u?

Claeren Risicobeheersers zorgt er met een team van ervaren en bevlogen collega’s voor dat er voor u weinig verandert. U kunt rekenen op dezelfde service als u van assurantiekantoor Renes gewend bent. Ook bij Claeren staat een goede service en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Het team van Renes is volledig overgegaan naar Claeren en blijft u graag van dienst. Zij zijn voorlopig nog te bereiken via de oude contactgegevens.